Google+ hesabınız nasıl silinir?

0
242

Google Pazartesi günü yaptığı duyuruda,  bir güvenlik açığının 2015 ile Mart 2018 arasında 500.000 kullanıcıya kadar olan kişisel verileri açığa çıkarmasından sonra, Ağustos 2011’in Ağustos ayının sonuna kadar sosyal ağındaki Google + ‘nın tüketici sürümünün gün batımını dolduracağını duyurdu  .

Şirketin Strobe’sinin bir parçası olarak Google + ‘nın bir incelemesi “bir süredir bildiğimiz şeyleri kristalize etti: mühendislik ekiplerimiz yıllar boyunca Google +’ ya çok fazla çaba sarf ettiler ve çaba sarf ettikleri halde, geniş bir tüketici ya da geliştirici elde edemediler. Evlat edinme ve uygulamalar ile sınırlı kullanıcı etkileşimi gördü, “Ben Smith, Google üyesi ve Mühendislik başkan yardımcısı Ben Smith, bir blog yazısı yazdı . 

“Google + ‘nın tüketici sürümü şu anda düşük bir kullanıma ve etkileşime sahip: Google+ kullanıcı oturumlarının yüzde 90’ı 5 saniyeden az.”

İnceleme, verilerin kötüye kullanılmadığını tespit etti ve sorun Mart ayında giderildi, ancak şirketin gizlilik ve veri koruma dairesi, güvenlik açığının kullanıcıların ihlali bildirmek için güvenlik sorunları eşiğini karşılamadığını söyledi. The Wall Street Journal tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir rapora göre  , Google’ın yasa koyucuların yasal incelemesine tabi tutulmak istememesi nedeniyle güvenlik açığı açıklanmadı.

Google+ profilinizi uzun bir süre önce silmiş olabilirsiniz, ancak hiç yapmadıysanız ve hazırda bekletme durumundaysanız, yapmanız gereken şey.

Öncelikle verilerinizi indirin

Fotoğraflar dahil olmak üzere Google+ hesabınızda paylaştığınız verilerin herhangi birini kaydetmek için Google Paket Servisi’nin Verilerinizi İndirme sayfasını ziyaret edin, Google +’yı (ve verilerinizin arşivini görmek istediğiniz diğer Google ürünlerini) seçin. İleri’yi seçin ve arşivinizin nasıl sunulmasını istediğinizi seçin. E-posta yoluyla bir indirme bağlantısı gönderilebilir, arşiv Google Drive’ınıza yerleştirilebilir veya size e-postayla gönderilen bağlantılar ile Dropbox veya Microsoft OneDrive’a yüklenebilir .

Google+ profilinizi silin

Http://plus.google.com/downgrade adresinden hesabınızda oturum açın ve Google+ profilinizi silmek için talimatları izleyin. Yeni sürüme geçiş sayfasını görmüyorsanız ve bunun yerine bir yükseltme sayfası görüyorsanız, Google+ profilinizi zaten sildiniz (veya sahip değildiniz).

Google+ Android uygulamanız varsa, devre dışı bırakın veya silin

Google, Google+ uygulamasının bazı Android cihazlarda silinemediği bir destek sayfasında görünür, ancak tüm Android cihazlarda devre dışı bırakılabilir. Her iki durumda da Android cihazınızın Ayarlar uygulamasını açmak, Uygulamalar ve bildirimler’i seçmek, Google+’yı seçip Kaldır’a (veya Devre Dışı Bırak) dokunabilirsiniz.

Silinen Google+ profilimi nasıl geri yüklerim?

Yapamıyorsun; silme kalıcıdır. Byeeee , Google+.


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz